Organizatorët: Të protestojmë deri në lirim e të gjithë grupit Kumanova

në kategorine Kosovë

Organizatoret e Shoqatës Çamëria do të organizojnë
një protestë nesër në sheshi ”Skënderbeu”, në Prishtinë, kjo protestë ka për qëllim
të protestoj deri në lirimin grupit Kumanova që janë të dënuar nga një Gjykatë në
Maqedoninë e Veriut në vitin 2015.

Protesta do të mbahet me 16 dhe 17 maj 2019
në ora 11:00 në Prishtinë

Postimi i plotë:

Shoqata Cameria Kosove

PROTESTË

Ftojmë gjithë bashkëvendësit të marrin pjesë në protestën
paqësore që është organizuar në sheshin “Skenderbeu” në Prishtinë me datën 16
dhe 17 Maj 2019 në ora 11:00 
Protestë 48 orësh në mbrojtjen djemve tonë të UÇK-së në rastin e tradhtisë së
Kumanovës. Sot, vëllezërit tonë vuajnë padrejtësisht burgun e Maqedonisë me
vendime arbitrare dhe dënime të jashtëzakonshme pa asnjë lloj mbrojtje. Në
shenjë përkrahje ndaj familjes Grupit të Kumanovës ata vëllezërit ton kanë
gjykimin e shkalles të dytë ti tregojmë gjithë sllavo -maqedonasve se nuk janë vetëm
përndryshe dot e bëjmë protestë edhe në kufirin e Bllacës dhe nuk do të lejojmë
as një produkt i sllavo – maqedonasve dej lirimin e djemve tonë

Pjesëmarrja juaj nderon Familjen e të BURGOSURVE NË
RASTIN KUMANOVA

Shpërndaje edhe ti

Burimi: http://kosova.info

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.