Mbahet gara automobilistike Drag Race

në kategorine Formula 1/Sport

Gara më atraktive në automobilizmin kosovar, Drag Race, e para për këtë vit, mbahet sot në pistën e vjetër të aeroportit në Sllatinë.

Federata e Auto Sportit e Kosovës, në bashkëpunim me të gjitha institucionet relevante, i ka marrë të gjitha masat që gara të ketë rrjedhën më të mirë të mundshme.

Veç garuesve të shumtë nga Kosova, do të ketë edhe shumë të tillë nga rajoni.

Nga ora 10:30 do të mbahet brifingu me garues dhe stafin menaxhues të garës, e cila zyrtarisht pritet të fillojë në orën 11:00.

Burimi: MEDIAL.mk

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.