Tubim paqësor në mbrojtje të Parkut të Velanisë në Prishtinë

në kategorine Kosovë

Banorët e lagjeve rreth Parkus në mes të Velanisë, Lagjes së Muhaxherëve, Bregut të Diellit, si dhe banorë të gjithë Prishtinës, do të organizojnë një tubim paqësorë në mbrojtje të Parkut.

Në shënimin e Ditës së Tokës, në këtë pjesë do të mbillen fidane që në mënyrë simbolike të protestohet kundër degradimit të Parkut.

Banorët mblidhen tek Parku i Velanisë në ora 14:15.

Burimi: https://infokosova.org/

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.