(FOTO) BDI-në për ligjin e Prokurorisë Speciale e përfaqëson Blerim Bexheti

në kategorine Maqedoni

Takimi mes grupeve të punës për harmonizim të qëndrimeve rreth ligjit të ri për PSP ende po vazhdon, informon MEDIAL.MK

Bashkimin Demokratik për Integrim në këtë takim e përfaqëson udhëheqësi i Sekretariatit për Drejtësi Blerim Bexheti dhe Sekretari Organizativ Artan Grubi, të cilët i kanë dhënë mbështetje propozim-ligjit.

Propozim ligji qe është miratuar ne qeveri, tashmë është dorëzuar në Kuvend dhe ka pëqlimin e LSDM-së dhe BDI-së dhe pritet edhe mbështetja e VMRO-DPMNE-së dhe grupet tjera parlamentare.

MEDIAL.MK

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.