(FOTO) ARDIJAN MUÇA, drejtori që nuk pushon ASNJËHERË

në kategorine Maqedoni

Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime”, Ardijan Muça prej fillimit të mandatit të tij në këtë pozicion ka dëshmuar përkushtimin e tij për të realizuar me sukses besimin e dhënë. Ai dhe ekipi i tij po bëjnë që çdo cep i Shkupit të gjelbërohet, në veçanti pjesët e lëna pas dore vite e vite me radhë, informon MEDIAL.MK

Edhe pse sot është ditë e diele ai bashkë me ekipin e tij kujdestar ka inspektuar nga afër punimet në një nga hapësirat e reja që ndërmarrja e tij po punon.

Ky është postimi i Drejtorit të Ndërmarrjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime”, Ardijan Muça në profilin e tij zyrtar në facebook:

Edhe pse është vikend me kënaqësi inspektova punimet për hapësirat e reja të gjelbërimit 🏞!

🌳 Fidane të reja.

🚰 Rrjet i ri hidraulik.

☢ Sistem i ujitjes mе spërkatëse.

☀ Kohë e shkëlqyeshme.

👷 Ekip i organizuar.

Pra, super sezon kemi para nesh ✅

MEDIAL.MK

Publiée par Ardijan Muça – Faqja zyrtare sur Samedi 16 mars 2019

 

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.