Janushev: Aktvendimet për 27 prillin janë politike

në kategorine Maqedoni

Shkup, 15 mars 2019 

Të respektuar

Aktvendimi i sotëm për rastin e 27 prillit është rezultat i procesit të montuar politik dhe është produkt evident i padrejtësisë.

Aktvendime politike prej gjithsej 211 vite burg, quhet varrosje e së drejtës. U vërtetua pohimi jonë se dënimet do të jenë drakonike, jo se janë të drejta, por e kundërta, pasi në këtë rast gjykohet sipas motiveve politike e jo fakteve juridike.

Është e qartë se dënimet drakonike janë rezultat i procesit politik në prag të zgjedhjeve. Kjo është pasojë e nervozës dhe panikut të Zaevi. Duhet ta dijë se aktvendimet dhe persekutimi nuk do t’i ndihmojnë, por do ta fundosin më thellë.

Në vepër u demonstrua gjykata Kacarka dhe Prokuroria Ruskovska që për fat të keq u vërtetua se janë shërbëtorë të Zoran Zaevit. Nuk ju intereson as drejta, as drejtësia. Nuk ju interesojnë as dëshmi, as rrethanat. I intereson vetëm zbatimi i porosive politike partiake të Zaevit.

Ky aktgjykim është i porositur dhe paraprakisht i njohur.

Këto janë hapa dëshpërues të pushtetit e cila po humb.

Nuk ka asnjë hap dëshpërues që ta shpëtojë këtë pushtet. Zaev po bie. Të jesh i sigurt se drejtësia do të vjen dhe drejtësia do të fitojë. Atëherë çdonjëri do të duhet të përballet me veprimet e veta.

Qendra për komunikim pranë VMRO-DPMNE-së

_______________________________________________________________________________

.

 

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.