“27 PRILLI”: Të akuzuarit dënohen me 214 vjet burg

në kategorine Maqedoni

Lista e plotë e të dënuarve për rastin e 27 prillit të cilëve iu shqiptuan gjithsejtë 214 vjet burg. Dënimi më i lartë ishte ai prej 18 vjet dhe iu shqkiptua Mitko Çavkovit derisa më i ulëti 7 vjet dhe iu shqiptua Abdulfeta Halimit.

Lista e plotë e të dënuarve

Mitko Çavkov, 18 vjet burg
Dushko Lazarov, 15 vjet burg
Goran Gjoshevski-Levi, 15 vjet burg
Mitko Peshov, 18 vjet burg
Oliver Popovski, 13 vjet burg
Munir Pepiq, 15 vjet burg
Abdulfeta Alimi, 7 vjet burg
Oliver Radullov, 10 vjet burg
Jane Çento, 15 vjet burg
Igor Jug, 12 vjet burg
Aleksandar Vasilevski-Ninxha, 8 vjet burg
Nikolla Mitrevski-Kolo, 15 vjet burg
Mlladen Dodevski, 12 vjet burg
Gorançe Angelovski, 12 vjet burg
Vllatko Trajkovski, 15 vjet burg
Uillijam Mihajlovski, 14 vjet burg
Igor Durlovski, obligohet me paraqitje

Të dënuarve do t’u llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim.

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.