Flamuri i NATO-s para Qeverisë (drejtpërdrejtë)

në kategorine Maqedoni
Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, kopjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Agjencia Informative e Maqedonisë. Çdo ndërhyrje dhe keqpërdorim në faqen e interentit të M.I.A-s është i dënueshëm sipas neneve 251 dhe 251a nga KP i Republikës së Maqedonisë.Konsultant juridik dhe përfaqësues: Avokat Slagjana Serafimova.

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.