Protestë e pazarxhinjve të Kumanovës

në kategorine Maqedoni

Kumanovë, 18 janar 2019 (MEDIAL) – Pazarxhinjtë në Tregun e gjelbër të Kumanovës kanë dalë në protesta dhe kanë kërkuar të mos vendoset licencë, duke theksuar se nuk mund të mbijetojnë me të dhënat e deritanishme dhe të paralajmëruara.

Ata sot e kanë bllokuar njërën nga korsitë në bulevardin “Treta MUB” në Kumanovë.

Pararxhinjtë thonë se licencat do të kushtojnë rreth 60 euro, dhe janë ankuar se në nivel vjetor japin rreth 1.100 euro që për ata është shumë shtrenjtë.

Pazarxhintë e Kumanovës paralajmëruan se do të vazhdojnë me protestat.am/

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.