Bledi Mane për Mustafa Nanon: Provincial, duhet të dalë shpejt nga qarkullimi

në kategorine Shqipëri

Por çfarë mendon ai për Taulant Mukën, Mustafa Nanon dhe Ilda Bejlerin

Bledi Mane: Doli ai zotëria nga Skrapari, ai që u bë 2 javë zv. Ministër. “Unë jam shkencëtar, unë punoj në Danimarkë 9 mijë euro.” Ke dëgjuar një njeri të thojë jam shkencëtar?

Kastro Zizo: Pse kush e vuri atë? E vuri Rama pra.

Bledi Mane: Ajo ishte një fyerje, një ironi që i bëri Rama atij zotërie. Shante establishmentin dhe hajde korrigjoje dhe pastaj doli e tha, nuk kisha letër higjenike. Pastaj tha isha 2 javë pa ngrënë. Ai që nuk ha, nuk ushqehet, nuk ka nevojë për letër higjenike. Plus që ai ishte skraparlli mysliman dhe përdorte bidonin me ujë. Ka alternativa të tjera një mysliman.

Kastro Zizo: Cfarë mendon për Muc Nanon?

Bledi Mane: Është një provincial që duhet të dalë shpejt nga qarkullimi. Një nga arsyet pse çohen njerëzit në protestë janë dhe këto, janë njerëzit dekadencë që dalin të hënën në mëngjes me konfliktin në Sir dhe të premten e mbarojnë me debatet për gjokset.

Kastro Zizo: Ilda Bejleri?
 Bledi Mane: Kolege e fakultetit. E vlerësoj se që në Fakultet e deri tani, di të bëjë gazetarinë sportive. Kaq, asnjë gjë tjetër. E shoh nga ana profesionale, për gazetarinë sportive e vlerësoj me 9.

Burimi: https://www.gazetaexpress.com/

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.