LSDM: Maqedonia arriti, Mockoski, Baçev dhe Gruevski dështuan

në kategorine Maqedoni

Shkup 11 janar 2019

Maqedonia arriti, Mockoski, Baçev dhe Gruevski dështuan, mund të përgatiten për dështim të ri në çfarëdo qoftë zgjedhje. Për gjithmonë do të mbahet mend: Mickovski, Gruevski, Baçev dhe Ivanov punuan kundër qytetarëve dhe kundër BE-së dhe NATO-s, por nuk patën sukses!

Fitoi e ardhmja e sigurt kundrejt të kaluarës së errët.

Ftoi progresi kundrejt frenimi dhe bllokadave.

Fitoi patriotizmi i vërtetë kundrejt shërbimit për interesa të huaja antiperëndimore.

Qytetarët janë krenarë me të gjithë deputetët që e mbështetën anëtarësimin në NATO dhe BE me identitet të mbrojtur dhe të garantuar të Maqedonisë.

Kur do të ketë zgjedhje nuk varet nga Mickoski, por nga prioritetet e qytetarëve dhe shtetit.

Ndërsa zëdhënësi Baçevit, Hristian Mickoski mund të përgatitet vetëm për humbje të re në cilat do zgjedhje.

Mickoski antiperëndimor dhe udhëheqësia e VMRO-DPMNE-së do të munden pikërsht nga qytetarët në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, pa dallim kur ato do të mbahen.

Qytetarët nuk do të lejojnë Ivanov të ri, as Grueski të ri.

VMRO-DPMNE-ja dhe kandidati i Mickoskit dhe Gruevskit do të ballafaqohen me humbje në zgjedhjet presidenciale këtë vit.

Qendra për komunikime me opinion e LSDM-së

__________________________________________________

MEDIAL këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.