(VIDEO) Drejtori i “Rrugët e Maqedonisë” Gajur Kadriu, që në mëngjes inspekton pastrimin e borës

në kategorine Maqedoni/Video

Sot në orët e hershme të mëngjesit, drejtori i “Rrugët e Maqedonisë” Gajur Kadiru ka dalur në teren për të parë rrugët që pastron kjo ndërmarrje.
Edhe pse bora ka vazhduar tërë natën, rrugët duken të pastruara dhe të kalueshme.

Nga kjo ndërmarrje bëjnë apel që makinat e rënda mos kalojnë në rrugët malore si dhe veturat mos dalin me goma vere, pasi mund të bllokojnë rrugët.

Pastrimi i borës nga NP “Rrugët e Maqedonisë” bëhet 24 orë.

Drejtori i "Rrugët e Maqedonisë" që në mëngjes inspekton pastrimin e borësSot në orët e hershme të mëngjesit, drejtori i Rrugët e Maqedonisë" Gajur Kadiru ka dalur në teren për të parë rrugët që pastron kjo ndërmarrje.Edhe pse bora ka vazhduar tërë natën, rrugët duken të pastruara dhe të kalueshme.Nga kjo ndërmarrje bëjnë apel që makinat e rënda mos kalojnë në rrugët malore si dhe veturat mos dalin me goma vere, pasi mund të bllokojnë rrugët.Pastrimi i borës nga NP "Rrugët e Maqedonisë" bëhet 24 orë.

Publiée par Tetova Sot sur Jeudi 10 janvier 2019

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.