(VIDEO) Pres konferencë e rregullt e Hoxhës dhe Boshnjakovskit

në kategorine Maqedoni/Video

Zëdhënësit e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski dhe Muhamet Hoxha kanë dalë sot me konferencë të rregullt për gazetarët, njofton MEDIAL.

Deklaratat në videon në vijim:

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.