Mos i publiko kurrë këto foto të fëmijëve online!

në kategorine Shëndeti

Kur je prind, tundimi për të publikuar momente nga dita pranë fëmijëve, ose foto të tyre është shumë i madh. Nuk ka asgjë të keqe në publikimin e tyre, por duhet bërë kujdes, pasi jo çdo gjë që publikoni është e duhura. Ka disa foto dhe momente që nuk duhen bërë kurrë publike pasi ndikojnë në vetëbesimin dhe karakterin e fëmijës dhe qasjen e tij me botën.

Mos postoni kurrë foto të fëmijëve:

Pa rroba

Kur janë të sëmurë

Që përmbajnë detaje private

Me fëmijë të tjerë

Që janë pranë objekteve të papërshtatshme.

Burimi: http://kidstime.al

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.