Festivali shqiptar në Australia Day Awards

në kategorine Diaspora

E Hënë, 7 Janar 2019 – 14:20
albinfo.ch

Festivali Shepparton Albanian Harvest është nominuar në Australia Day Awards.

Ata përmes një njoftimi kanë bërë të ditur nominimim për vitin 2019 për  ngjarjen e komunitetit, sipas tyre është një privilegj që festimi i tyre vjetor ka marr një nominim të till.

Ata kanë thënë se Festivali ynë nuk do të ndodhte pa mbështetjen dhe përkushtimin e komunitetit tonë si dhe për këtë, ata ofrojnë mirënjohjen e përzemërt, përcjell albinfo.ch

Në njoftim po ashtu thuhet, “Sigurohuni që të ruani datën për ngjarjen tonë të ardhshëm: 24 mars 2019. Ndihmoni përhapjen e fjalës dhe tregoni familjes dhe miqëve tuaj”.

Burimi: https://www.albinfo.ch

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.