(VIDEO) BRISHKOVSKA: Gati të përgjigjem për pohimet e Ninxhës edhe para Prokurorisë

në kategorine Maqedoni/Video

Para fillimit të seancës për “Titanikun” ku një nga të akuzuarat është edhe ish zv/ministrja e Drejtësisë Biljana Brishkovska- Boshkovska ka thënë se nëse ftohet nga Prokuroria do të jepte deklaratë për pohimet që i akuzuari Aleksandar Vasilevski- Ninxha i tha para gjyqit për 27 prillin, transmeton MEDIAL.

Ninxha ka thënë se ditën kritike ajo ka biseduar me ish kryetarin e Kuvendit Trajko Veljanovski dhe se ka dhënë kahe të hapen dyert e Kuvendit.