Rritet frekuenca e automjeteve në vendkalimet kufitare

në kategorine Maqedoni

Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë ka rritje të frekuencës për hyrje dhe dalje nga shteti, kumtoi Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Rritja e intensitetit në komunikacion, siç theksohet në kumtesë, ka në akset rrugore jashtë mjediseve urbane.