PSD prezanton platformën politike para Apostolovës

në kategorine Kosovë

Strukturat udhëheqëse të Partisë Socialdemokrate janë takuar me Ambasadorët dhe përfaqësuesit tjerë diplomatik të vendeve anëtare të BE-së, transmeton Sovrani.

“Në këtë takim, të cilin e kishte organizuar përfaqësuesja e Komisionit Evropian, znj. Natalia Apostolova, prezantuam platformën politike të PSD-së dhe bindjet, vlerat e besimet tona politike të përmbledhura në Deklaratën e Parimeve”, thuhet në njoftimin e PSD-së.

Njoftimi i plotë: