Bekteshi nesër pret ministrin kosovar

në kategorine Biznes/Ekonomi/Maqedoni

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi nesër do të realizojë takim pune me ministrin e Inovacioneve dhe Sipërmarrësisë të Republikës së Kosovës Besim Beqaj, njofton Medial.mk.

Gjatë takimit, dy ministrat do të diskutojnë lidhur me bashkëpunimin ekonomik mes dy vendeve dhe do të shqyrtojnë mundësitë e thellimit të tij.