Amerikani Corey Spence përforcimi i radhës i KK Shkupi (FOTO)

në kategorine Sport

Bëhet fjalë për basketbollist amerikan i cili me shumë sukses është paraqitë në Kampionatin Hungarez, dhe atij Izraelit, njofton medial.mk

Corey Spence është basketbollist shumë eksploziv, I cili luan në pozicionin 1.

Spence ka qenë kosha shënuesi i mirë i kampionatin Hungarez, i cili vjen si një përforcim shumë i madh për KK Shkupi, para ndeshjeve vendimtare të cilat pritet ti luan Shkupi siç janë ajo me KK Ohrid, Karposh Sokoli, dhe Strumica. Medial.mk