16 shpikje që e ndryshojnë cilësinë e jetës tënde për mirë

Një ditë, shumë kohë më parë, këto shpikje ndryshuan jetën e njerëzimit aq shumë sa ata u futën në listën e 10 shpikjeve më të mëdha. Dhe jemi të sigurt se disa pajisje moderne do të donin të provonin të zinin vendin e tyre.

Ne na pëlqen çdo gjë që e bën jetën tonë më të lehtë. Kjo është arsyeja pse kemi gjetur pajisje që janë krijuar për këtë. Dhe pjesa më e mirë është se ne mund t’i kemi ato tani.

Copat e pambukut me jod mund të përdoren për të trajtuar çdo plagë. Thjesht këputni njërën anë, prisni derisa jodi të rrjedh në anën tjetër dhe ta aplikoni.

Një  kabllo automatike dredha-dredha mund të zgjidhë problemin e telave të ndërlidhura.

Të gjithë e dimë sesi nervat tona bëhen kaçurrel në momentin që në tryezën tonë të punës mbretëron një ndërthurje e merimangtë e kabllove dhe telave.

Ngjitës mbrojtës, për ecje të këndshme zbathur

Ky është një shpikje gjeniale, sidomos për ecjen në plazh e sidomos për fëmijët, që të mbrohen nga papastërtitë e bregut apo të detit në cektësi. (Fotoja e kopertinës)

Ju mund ta përdorni këtë shishe për 2 pije të ndryshme në të njëjtën kohë.

Pra kjo do të thotë se për dy pije të ndryshme nuk është e nevojshme të merrni dy shishe të ndryshe. Si nuk ka kishte shkuar mendja mëparë!?

Ju mund të krijoni vizatime vëllimore me këtë shënues 3D.

Tashmë çdogjë po kalon në 3D dhe vizatimet nuk kishte sesi të mos ishin.

Uji nuk do të spërkatet mbi ju me këtë mbrojtës të lavamanit.

Një amvisë e zonja dallohet nga rendi dhe pastërtia në kuzhinën e saj. Kështu që kjo pajisje do të jetë një ndihmesë e madhe që do ju kursejë shumë lodhje.

Lyerja e thonjve nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë dhe e pastër.

Një kosh i vogël plehrash që mund të fshihni nën tryezën tuaj

Kështu çdogjë bëhet super private, nuk është e nevojshme që të shqetësohemi nëse dikush u ngrit për të vrojtuar atë gjënë që sapo hodhën në kosh. Kjo pajisje është dizenjuar me privatësinë në mendje.

Një shishe për kafshët shtëpiake ku mund të mbani ujë dhe ushqim

Një tjetër pajisje, që zevëndëson punën e dy të tjerave.

Një valixhe për fëmijët në të cilën mund të shëtisin

Përsëri e njëjta ide. Shkrirja e funksionaliteteve nga dy në një pajisje është tashmë një trend i bukur industrial, transmeton shkolla ej etes. Këto foto na shtyjnë të mendojnë dhe të konceptojmë diçka tonën unike. Pse jo!?

Doreza kopshti që gjithashtu funksionojnë si mjet kopshti

Matja e lugëve të të gjitha madhësive në një

Kjo makinë 3-në-1 ju lejon të kurseni hapësirë dhe të gatuani mëngjesin tuaj të gjitha në një vend.

Një karrige e lëvizshme që mund ta merrni me vete kudo

Kjo qenka e paparë sidomos për kamping. Kush nuk do të donte diçka ka funksionale, kaq të lehta dhe kaq minimale në hapësirë.

Mbartës i bërthamës për qershi dhe ullinj

Një kapëse speciale për t’ju ndihmuar të shkurtoni balluket pa probleme