120 pacientë me COVID-19 po trajtohen në QKUK dhe spitale

Kosova15 tetor 2020

Çka do të ndodhë nesër në Kosovë?

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike shqyrton Raportin e Panelit për plotësimin e Bordit të NP KOSTT nga radhët e komuniteteve dhe kuotës gjinore (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora…