​Stomatologu i rrejshëm shkatërron dhëmbët e gruas

Një anëtar i familjes së dentistëve nga zona e Ludbreg në Kroaci është arrestuar nga policia, pasi ai u raportua se kishte punuar me pacientë pa dijeninë e pronarit të zyrës dentare.

Rasti është raportuar në Stacionin Policor Ludbreg nga një grua 45-vjeçare, e cila erdhi në zyrën e dhëmbëve nga 12-18 qershor, ku ajo u pajtua me burrin, për të cilin mendonte se ishte pronar i zyrës, për të bërë implantet e saj dentare.

Dentisti i rremë instaloi implante në pacientin që nuk i përshtaten asaj, dhe ato kushtuan disa mijëra euro, kështu që ajo erdhi në zyrë e pakënaqur me shërbimin e ofruar, ku paratë iu kthyen asaj.

Gruaja më vonë zbuloi në një bisedë me pronarin e vërtetë të zyrës se një anëtar i familjes së tij, pa dijeninë dhe aprovimin e tij, hapi në mënyrë arbitrare zyrën dhe punonte me pacientët, megjithëse ai nuk kishte fakultetin e nevojshëm për punët e përmendura.

Pas ekzaminimit në poliklinikën dentare, u përcaktua se për shkak të punës joprofesionale, pati lëndime të rënda në dhëmbët dhe mishrat e pacientit, dhe prodhimi i implanteve të reja do t’i kushtojë asaj rreth 3,000 euro.