​Nesër në Prishtinë nis procesi i deratizimit vjeshtor

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti ka bërë të ditur se duke filluar nga nesër, për dy javë rresht, do të zbatohet procesi i eliminimit të brejtësve ose deratizimi vjeshtor i rrjetit të kanalizimit, bodrumeve e garazheve publike në lagjet e Prishtinës.

Ky proces synon ruajtjen e shëndetit publik përmes zvogëlimit dhe mbajtjes nën kontroll të numrit të brejtësve në rrjetin e kanalizimit e që mund të paraqesin kërcënim për shëndetin e qytetarëve.

Image
Image