​Në Mal të Zi, tre raste të reja me koronavirus

Në 24 orët e kaluara, tre raste të reja të infeksionit koronavirus janë regjistruar në Mal të Zi dhe tani ka 38 prej tyre aktivë.

Sipas Institutit të Shëndetit Publik, të infektuarit e ri u identifikuan midis 119 mostrave të testuara.

Pacientët e ri, siç thuhet, janë nga Podgorica, Danilovgrad dhe Budva.

“Përveç rastit nga Danilovgrad, i cili ishte në Bosnjë gjatë periudhës së infeksionit të mundshëm, raste të tjera janë kontakte të rasteve të konfirmuara më parë,” thuhet në njoftimin e publikuar në Twitter.

Të infektuarit e ri janë regjistruar në Rozhajë 14, Podgoricë 12, Beran dhe Budvë nga tre, Cetinje dy dhe Bar, Ulqin, Bjello Pole dhe Danilovgrad nga një rast.