​Miratohet kredia e Bankës për Zhvillim për Kosovën në vlerë 30 milionë euro

Ministrja e financave, Hykmete Bajrami në arsyetimin e kësaj marrëveshje tha se kap vlerën në 30 milionë eurove dhe ka për qëllim t’i ofrojnë likuiditet ndërmarrjeve përmes kredive me kushte të volitshme.

Deputetët gjithashtu kanë shqyrtuar projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes së Kredisë për likuiditet të urgjencës së infrastrukturës vitale, ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, megjithatë nuk ka marrë votat e mjaftuara. /Lajmi.net/