​Azerbajxhani vret 51 ushtarë të Armenisë

Armenia ka 480 viktima që kur shpërtheu konflikti në rajonin kontestues Nagorno-Karabak më 27 shtator.

Civilët u vranë gjithashtu, të paktën 25 u vranë dhe më shumë se 100 u plagosën rëndë në Stepanakert, kryeqyteti i zonës.

Konfliktet midis dy vendeve kanë qenë më të ashpra që nga viti 1992. Deri më tani, 30.000 njerëz kanë vdekur nga të dy palët.